Facebook Andra la Mbela Ciao

vineri, 14 noiembrie 2008

Test la Limba romana

Azi am dat un test la limba romana. Punctajul maxim - 50 de puncte-. Au reusit sa ia intre 45 si 50 de puncte 12 copii din clasa, intre 30 si 44 de puncte 11 elevi si un elev a obtinut sub 30 de puncte. S-au evaluat : identificarea corecta a silabei "ma" in diferite cuvinte, transcrierea cu litere de mana a literelor, silabelor si cuvintelor scrise cu litere de tipar, identificarea pozitionarii silabei "ma" in diferite cuvinte si identificarea literelor de tipar invatate.

Scolareii au fost foarte nelinistiti azi si ieri multi dintre ei au primit avertismente pentru comportament necorespunzator.

Este interzis sa alerge pe hol in timpul pauzelor, sa vorbeasca neintrebati in timpul orelor ( pentru a nu-si deranja colegii).

Vom organiza o sedinta cu parintii joi 20 nov, ora 17, la care vom discuta pe langa aceste aspecte si proiectele viitoare precum si organizarea serbarii de iarna.

Copiii care au simbolul cu "papagalul" pe lucrare sau pe caietele au primit avertisment pentru ca au vorbit in timpul predarii sau testarii.

3 comentarii:

Anonim spunea...

doamna invatatoare, mi se pare ca efortul dvs este mai mult decat laudabil, insa nu prea vad ce reactii produce din partea parintilor

ada spunea...

Parintii sunt foarte incantati de acest site, iar de copii nu mai vorbesc :)

Anonim spunea...

si ce efecte are incantarea asta despre care vorbiti?