Facebook Andra la Mbela Ciao

vineri, 3 aprilie 2009

Manute de copii

Dragi scolarei, lucrarile voastre au ajuns intr-o expozitie intr-un loc mirific din Bucuresti. Puteti citi mai multe aici :

http://www.serendipity-tea.ro/2009/04/expozitie-de-arta-manute-de-copii/

Puteti vedea lucrarile din expozitie aici : http://www.supradotati.ro/daumaideparte.php ( mai jos in pagina)

Felicitari!!!!!

Aceasta este prima expozitie de arta a unor copii romani din miscarea mondiala PAY IT FORWARD (DA MAI DEPARTE). Sunt copii care pur si simplu vor sa ajute. Cum? Veti vedea propriile lor manute in desenele expozitiei. Mana este un simbol urias uman. Mesajul lor este puterea de a crede in folozofia DA MAI DEPARTE, aceea de a face un bine celor care nu se pot ajuta singuri, iar cei care primesc, la randul lor sa ajute alti oameni care nu se pot ajuta singuri. O filozofie sociala simpla, dar de o forta enorma, care face inconjurul lumii si aduce speranta in sufletul oamenilor.
Este o gradinita construita de copii pentru copii.

Aceasta expozitie contribuie cu arta copiilor din Colegiul National de Arte “Regina Maria” Constanta la o campanie pe care organizatia non-profit IRSCA Gifted Education o realizeaza pentru strangerea fondurilor necesare infiintarii primului Centru Gifted Education pentru copii supradotati, un centru non-profit, privat si independent, gradinita si after-school.

Cine sunt copiii supradotati (gifted & talented)? Sunt copii cu aspiratii mereu mai inalte, ce raspandesc prin munca lor inspiratie, credinta in efortul lor creator, dorinta de a face bine. Copiii supradotati sunt copii cu nevoi speciale de educatie si au risc social ridicat de inadaptare sociala.

Si tu poti face parte, ca si acesti copii, din Generatia care DA MAI DEPARTE!

Coordonator Proiect: inv., drd, Adina Tulbure, Colegiul National de Arte “Regina Maria” Constanta. Adina este mama si invatatoare, creatoare a Abecedarului multimedia certificat printr-o cercetare sociopedagogica nationala - www.abecedar.com.
Coordonator Artistic: prof. Lidia Stefanescu, Colegiul National de Arte “Regina Maria” Constanta.

*********
Acest proiect este primul dintr-o serie care demonstreaza
cum artistii, copii si adulti
DAU MAI DEPARTE
intelegand sa sprijine copiii cu potential inalt,
copiii care aduc viitorul nostru.
**********
IRSCA Gifted Education. Sprijinim talentul si inteligenta. Te intereseaza si pe tine?
www.supradotati.ro

Niciun comentariu: