Facebook Andra la Mbela Ciao

luni, 15 decembrie 2008

Ne pregatim de serbare

O saptamana magica am avut si la scoala, pentru ca ne-am pregatit de serbare asa cum fac artistii profesionisti cu repetitii, miscare scenica, regie etc. Mai mult decat atat am intrat in studioul de inregistrari pentru a ne lasa vocile imprimate pe frumoasele melodii de Craciun, consacrate deja. In timp ce ceilalti colegi ai nostri au o frumoasa expozitie cu tema Craciunului in incinta liceului vizitata de cei 1000 de elevi ai scolii si parintii lor .


Lucrarile expuse

O, brad frumos! Voci: Maria Hodor, Rosie Donoyan


Zurgalai Voci: Maria Galanton, Anastasia Atitienei, Mara Badica


Astazi s-a nascut Hristos Voci: Arina Bratu, Delia Teodorescu, Cornelius Grigoras, Amalia Manea


O, ce veste minunata! Voce : Stefan Petoanca


Florile Dalbe Voce: Andra Olaru


Trei Pastori Voce: Rosie Donoyan


Scolareii langa brad aici

3 comentarii:

Anonim spunea...

Pacat ca inca nu s-au inventat mirosurile pe net...mergea colindul cu aroma de vanilie si cozonac aburind, la fel ca in casa bunicii unde ne petreceam cu totii, copii fiind, serile magice de sarbatori; nu cred totusi ca sunt scolarii din I B ci niste mici stelute de iarna cantand in viitoarea zapada de craciun...

Anonim spunea...

Foooarte frumos...bravo scolarei, felicitari celor din spatele scenei pentru calitate...tot asa!

Anonim spunea...

Felicitari doamnei invatatoare!Am ramas profund impresionata de tot ceea ce reusiti sa faceti impreuna cu micii nostri scolarei...Astept cu nerabdare serbarea,sa-i vedem si sa-i auzim cantand aceste frumoase colinde.Sunteti minunati copii!!!!